05.04. - 11.04.2021

Tisk
Pondělí, 05.04.2021 - STÁTNÍ SVÁTEK
polévka
 Špenátová s bramborem
stand1
 Vepřová pečeně na paprice, vařené těstoviny (1,7)
stand2
 Švej ču žou z kuřecího masa, dušená rýže, ozdoba
veget
fitness
minutka  
Úterý, 06.04.2021
polévka
 Špenátová s bramborem (1,3,7,)
stand1
 Holandský smažený řízek, bramborová kaše, ozdoba (1,3,7)
stand2
 Kuře ala bažant, těstoviny (1,10)
veget  Vařené vejce, čočka po orientálsku, okurek, chléb (1,3,10)
fitness  Italské rizoto sypané sýrem (se šunkou), bezl.d (7)
minutka  Vepřové žebírko a la Gringos(směs šunky,banánu,zeleniny),smaž.hranolky, obloha (1)
Středa, 07.04.2021
polévka
 Retekle (kys. zelí, paprika, bílé a barevné fazole) (1,7,9)
stand1
 Plzeňský vepřový guláš, houskový knedlík (1)
stand2
 Vepř.játra Monte Negro (s angl..slaninou), vař. brambory, tat.om.,ozdoba (1,3,7,10)
veget
 Tvarohové buchty (1,3,7)
fitness  Švýcarské špagety sypané sýrem (se šunkou a smetanou),(1,7)
minutka  Smažený pangacius, bramborový salát s majonézou (1,3,4,7,10)
Čtvrtek, 08.04.2021
polévka
 Gulášová s bramborem (1)
stand1 
 Vepřový španělský ptáček, dušená rýže, ozdoba (1,3,10)
stand2
 Kuřecí prsíčka s hlívou ústřičnou, dušená rýže, pórek (1)
veget  Exotický kuskus s ovocem (jogurtem a medem), (1,7)
fitness  Sojové kostky na kari se smetanou, dušená pohanka (6,7)
minutka  Smažený bramborák plněný masovou kuřecí směsí a zeleninou (1,3)
Pátek, 09.04.2021
polévka
 Kulajda (se žampiony), (1,3,7,)
stand1
 Vepřová pečeně, houbová omáčka, houskový knedlík (1,7)
stand2
 Uzené maso, bretaňské fazole, okurek, chléb (1)
veget  Alpský kynutý knedlík s pudingem sypaný mákem s cukrem (1,7)
fitness  Kuřecí prsíčka se smetanovým špenátem, těstovinové mušle (1,3,7)
minutka  Smažený vepřový řízek na česneku, bramborový salát s majonézou (1,3,7,10)
Sobota, 10.04.2021
polévka  Bramborová (1,9)
stand1   Vepřové žebírko alsaské (se zelím a klobáskou), vařený brambor (1)
stand2  Těstoviny s kuřecím masem, rajčaty a olivami (1,7)
Neděle, 11.04.2021
polévka  Krupicová s vejcem (1,3,9)
stand1  Smažený kuřecí řízek, vařený brambor, ozdoba (1,3,7)
stand2  Rybí filé ve sladkokyselé omáčce, dušená rýže (4)


Verzi pro tisk ve formátu .doc stahujte ZDE, víkendový jídelníček ZDE.

Šéfkuchař : Jiří Šenkyřík. U každého jídla se podává čaj. Cena přídavkového salátu je 10 Kč.

Aktualizováno ( Středa, 31 Březen 2021 18:45 )