15.02. - 21.02.2021

Tisk
Pondělí, 15.02.2021
polévka
 Hovězí s těstovinou (1,9)
stand1
 Vepřová pečeně, fazolové lusky na slanině, vařený brambor (1)
stand2
 Čevabčiči s cibulí, vařený brambor, tatarská omáčka, lutěnice, (1,3,7,10)
veget  Italská pohanka (se zeleninou, rajčaty a česnekem), bezl.d
fitness  Kuřecí kung pao, dušená rýže, ozdoba bezl.
minutka  Vepřové žebírko na roštu, smažené hranolky, tatarská omáčka, obloha (1,3,7,10)
Úterý, 16.02.2021
polévka
 Hrachová (1,7,9)
stand1
 Vepřová kýta frankfurtská, houskový knedlík (1,7)
stand2
 Pečené kuřecí stehno na kari, dušená rýže, ozdoba (1,7)
veget  Smažený květák, vařený brambor, tatarská omáčka, ozdoba (1,3,7,10)
fitness  Penne s Nivou, slaninou a zakysanou smetanou (1,7)
minutka  Nudličky z vepř.jater s anglickou slaninou, smaž. hranolky, tat. omáčka, obloha (1,3,7,10)
Středa, 17.02.2021
polévka
 Zelná na paprice (1,7)
stand1
 Vepřový vrabec moravský, dušený špenát, vařený brambor (1,3,7)
stand2
 Vepřová pečeně, rajská omáčka, houskový knedlík (1,9)
veget
 Těstoviny polité kysanou smetanou s lesním ovocem (1,7)
fitness  Kuřecí špagety ala carbonare (vejce, šlehačka, sýr,) (1,3,7)
minutka  Smažený sýr se šunkou, vařený brambor, tatarská omáčka, obloha (1,3,7,10)
Čtvrtek, 18.02.2021
polévka
 Uzená s kroupami (1,9)
stand1 
 Uzené maso, česneková omáčka, houskový knedlík (1,7)
stand2
 Balkánský vepřový závitek (plněný zeleninou a sýrem), dušená rýže, ozdoba (1,7)
veget  Smaženice z hlívy ústřičné, vařený brambor, ozdoba, bezl.d. (3)
fitness  Penne s klobásou a balkánským sýrem (pikantní), (1,7)
minutka  Smažený pangacius v sezamovém kabátku, vařený brambor, citrón, obloha (1,3,4,11)
Pátek, 19.02.2021
polévka
 Bramborová s houbami (1,9)
stand1
 Vepřový řízek smažený, bramborový salát s majonézou (1,3,7,10)
stand2
 Mexický hrnec (mleté maso, fazole slanina), okurek, chléb (1)
veget  Barevný kuskus (s tmavou fazolí), (1)
fitness  Kuřecí soté, dušená rýže, obloha z hlávkového salátu a rajčete, (1,7)
minutka  Opeč. krkovička po provensálsku, am. brambory, tatarská omáčka, obloha (1,3,7,10)
Sobota, 20.02.2021
polévka  Pórková s bramborem (1,3,9)
stand1   Žebírko vepřové po provensálsku, vařený brambor, ozdoba (1)
stand2  Švej ču žou z kuřecího masa, dušená rýže, ozdoba
Neděle, 21.02.2021
polévka  Hovězí s těstovinou (1,9)
stand1  Závitek z kuřecího masa se slaninou, dušená rýže, ozdoba (1)
stand2  Rybí filé s bylinkami, vařený brambor, ozdoba (1,4,7)


Verzi pro tisk ve formátu .doc stahujte ZDE, víkendový jídelníček ZDE.

Šéfkuchař : Jiří Šenkyřík. U každého jídla se podává čaj. Cena přídavkového salátu je 10 Kč.

Aktualizováno ( Středa, 10 Únor 2021 18:22 )