Normy potravin v syrovém stavu

Tisk
 
Masa a uzeniny : A, B, C Výběr
vepřové maso 100g 130g
hovězí maso 100g 130g
uzené maso 70g 100g
kuřecí maso 100g 130g
kuře a slepice 1/4ks 1/4ks
vepř. a hov. droby 120g 200g
ryby a jejich polotovary 120g 200g
uzeniny 120g -
pstruh - 1ks

 

Přílohy, šťávy, omáčky a ostatní :
brambory 250g omáčky 250g
bramborová kaše 300g šťávy 150g
bramborový salát 300g saláty 150g
bramborové hranolky 100g *) kompoty 150g
bramborové krokety 100g *) kapusta, špenát 200g
bramborové knedlíky 200g zelí dušené apod. 250g
bramboráčky 250g tatarská omáčka 50g
rýže 200g chléb 2ks
houskový knedlík 200g / 5ks čaj 2dl
těstoviny vařené 250g zákusek 1ks
špagety 250g smaž. květák, žamp. 200g
masové nákypy 200g masové směsi 250g

Toto váhové množství je uvedeno jako minimální.

 

*) - příloha u jídla Výběr zvýšena na 150g

Aktualizováno ( Pondělí, 26 Květen 2014 15:53 )