mimo vaření dále smluvně nabízíme následující služby pro zvýšení komfortu zákazníka.
Informace o stylu vaření |
Doplňkové službymimo vaření dále smluvně nabízíme následující služby pro zvýšení komfortu zákazníka. VařeníStyl vaření Firma se snaží vycházet z klasického domácího vaření a využívat vlastní chuti potravin při jeho tepelném zpracování. Veškeré dochucovací prostředky obsahující škodlivý glutaman sodný jsou zakázány. Též při přípravě jídel nepoužíváme polotovary. Jídla jsou vždy vařena z čerstvých surovin a jejich tepelné zpracování probíhá v den výdeje obědů. Např. houskové knedlíky se dovářejí těsně před výdejem, aby byly podávány čerstvé, nadýchané. Hmotnost masa, příloh, salátů a kompotů odpovídá nejvyšší normě v rámci závodního stravování. K jídlům, u kterých je to vhodné, podáváme zeleninové saláty (či kompoty) ze zeleniny dostupné na trhu. Jídelní lístek je sestavován vždy s týdenním předstihem a svojí skladbou se snaží oslovit všechny typy strávníků. Především se ale snažíme dávat důraz na biologickou hodnotu jídelního lístku a to tak, aby v celoměsíčním stravování byly proporcionelně zastoupeny všechny nezbytné složky potravy obsažené v mase hovězím, vepřovém, kuřecím, v mořských a sladkovodních rybách, obilninách, luštěninách, vejcích, čerstvé i tepelně zpracované zelenině, ovoci. Jídla jsou vždy připravována na čerstvém rostlinném oleji. Odběratel si může objednávat jídla nejpozději do 14:00 hod den předem, anebo si nahlásit stavy obědů na celý týden dopředu s možností pozdější korekce. V případě potřeby je možnost si doobjednat oběd na týž den do 08:00 hod. Stravování o víkendu je určeno především smluvním firmám s nepřetržitým provozem, případně fungujeme i jako smluvní doplňkový partner pouze na víkendy (domovy pro seniory, mimořádné firemní akce, svatby...)Nabídka je omezena pouze na jeden druh čerstvého, teplého menu. |
Spolupracujeme s portálem menicka.cz
Zajistíme Vám stravování o víkendech a o svátcích na základě závazné objednávky. Více informací naleznete ZDE.